Внос и търговия

Airwheel

Основана през 2004 година, Airwheel има за цел разработването на най-съвременни средства за индивидуален транспорт, базирани на технологии от космическата индустрия. Те са съчетани с добро познаване на поведението и позицията на човешкото тяло, софтуерен алгоритъм и жироскопна система. Водачите балансират и чрез наклони напред или назад ускоряват, забавят или спират превозните средства.
Базите на фирмата в САЩ, Белгия и Китай провеждат многобройни тестове и работят за постигане на мотото на компанията "Независим интелигентен живот". Глобалната дистрибуторска мрежа достига до 30 милиона потребители в над 68 страни по света, а вече и в България.
Успехът на Airwheel се дължи на тяхната отдаденост да направят живота на всеки един човек лесен и изпълнен с удоволствие. Изобретяването и предлагането на пазара на интелигентни устройства свързва мечтите с реалния живот.
Поради тази причина, от 2015 година Airwheel усилено инвестира в IOT (интернет на нещата), като самостоятелно и в сътрудничество с водещи световни институти внедрява върховите постижения на "умните" сензори, роботиката и механиката за да предлага на своите клиенти още по-вдъхновяващи изживявания.

Разгледайте продуктите тук: airwheel