Внос и търговия

Akinod

10x Трейд EООД е официален вносител на:

Akinod, търговска марка, която принадлежи на Coriolis, основана от Luc Foin и Stéphane Lebeau, се занимава от 1995 г. насам с производство на прибори за хранене и екипировка за открито. Продуктите се продават под 3 марки: Akinod, Baladéo и Deejo.

Изработени с най-голямо внимание и с уважение както към майсторите, така и към околната среда, тези продукти се продават в цял свят.

Продуктите се произвеждат или изработват ръчно от материали, както традиционни (дърво, рог, висококачествена неръждаема стомана), така и съвременни (пластмаси, смоли, найлон). Специално внимание се обръща на производствения процес от съставянето на предварителните скици на дизайна до производството на готовия продукт.

Дизайнерите на фирмата разработват нови изделия и преосмислят традиционните, като се фокусират върху функционалността (тегло, размер, управление, удобство, захват) и естетиката, без да пренебрегват основния елемент на всички продукти на марката: удоволствието от боравенето с тях и използването им.

Осъществяваният стриктен контрол на качеството на всеки етап от производството - от производствените линии до доставките от дистрибуторите, гарантира, че колекцията достига до вас по начина, по който фирмата иска: перфектно.

Разгледайте продуктите тук: Akinod