Внос и търговия

Deejo

10х Трейд ЕООД е официален вносител на:

DEEJO се ражда от желанието за възстановяване на една вековна традиция…
..... да се върнем към ежедневното използване на джобно ножче. Създателите си го представят семпло и ултралеко, без да правят компромис с размера, за да вземете със себе си само най-важното: удоволствието от перфектния разрез.

През 2010 г. Stéphane Lebeau изобретява и проектира ултралек джобен нож с тегло, сравнимо с това на обикновено писмо. Ултралек, лесен за ежедневно прибиране във всеки джоб и готов за употреба навсякъде и по всяко време. Deejo се съобразява с размерите на удобния за използване нож. Наречени така заради теглото си, ножовете Deejo следователно са леки както по размер, така и по тегло, точно както са проектирани да бъдат.
Години по-късно Люк Фоан, приятел и бизнес партньор на Стефан, предлага идеята да персонализира ножа с мотиви от татуировки. Наситените с емоции предмети, към които сме привързани, служат като свидетели на една епоха, страст или рядък момент.

Заигравайки се с финишните покрития на стоманата, оцветена в матови или титаниеви отблясъци или, напротив, с огледален блясък, ножът Deejo е украсен с чирен, избор от различни дървесни видове - от дълбокото черно на абаносово дърво до финото арабесково бежово на маслиново дърво. Ножовете Deejo се предлагат по желание, за да се превърнат в нов символ на елегантност, също като фин часовник, писалка или изработена кожена стока. Но това не е всичко. Deejo излиза извън рамките на ножа, като предлага възможността да бъде татуиран.

Да си татуирате Deejo, както бихте направили със собствената си кожа, означава да придадете на този и без това много личен предмет съвсем друго измерение - неговата идентичност. Различни шарки украсяват остриетата на тези скъпоценни предмети, което ви позволява да намерите Deejo, който прилича на вас. Притежаването на Deejo е символ на това, което сте и което сте избрали да бъдете.

Разгледайте продуктите тук: deejo