Внос и търговия

Fischertechnik

10х Трейд ЕООД е официален вносител на:

На пазара от 1966 г., доставяйки радост в игрите на големи и малки деца.  Високото ниво на одобрение сред деца, родители, учители, инструктори и инженери превръща fischertechnik в образователно ценна играчка и освен това в успешно учебно средство в училища, университети и в учебни компании.

Разбиране на технологиите чрез игра
fischertechnik вдъхновява деца, ученици, учители и инженери от 1965 г. насам! Конструкторските комплекти fischertechnik "Произведено в Германия" предават основни технически познания по игрови начин в съответствие с мотото "Разбиране на техниката чрез игра"!

Универсалният основен блок на fischertechnik е в основата на всички конструктори fischertechnik, които се сглобяват според възрастта и нивото на умения на всеки строител. Основното строително блокче ви позволява да добавяте други части и да строите от всичките шест страни. Всичко работи заедно и всички блокчета се напасват едно към друго, за да създадат логична концепция. Можете да комбинирате всичко заедно - от страхотни основни строителни блокове до усъвършенствани технологични детайли. Без значение колко предизвикателни са моделите, fischertechnik гарантира, че винаги можете да използвате части от всеки конструктор на fischertechnik.

Високи постижения в образованието с fischertechnik
Педагози и психолози от Трансферния център за неврология и обучение (ZNL) препоръчват строителните комплекти на fischertechnik за кампанията "Spielen macht Schule". Успехът в обучението със забавление от играта е гарантиран! В допълнение към строителните комплекти в сектора на играчките и учебните строителни комплекти, които са специално разработени за използване в училищните уроци, се предлагат и вече сглобени, компактни функционални и симулационни модели за целите на обучението и демонстрацията. Независимо дали става въпрос за обучение, разработване или презентация: моделите за обучение на fischertechnik се използват по целия свят в областта на планирането и симулацията. Те могат да се използват за планиране, разработване и тестване на промишлени процеси. Особено по отношение на темата Индустрия 4.0 те са многофункционални.
Изграждащите блокове изпълняват много образователни изисквания от системата - без допълнителни помощни средства или специални инструкции. fischertechnik преподава основни технически познания и насърчава...
...координацията око-ръка
...грубата и фината моторика
...пространственото въображение
...въображението и креативността
...способността за логическо мислене

Разгледайте продуктите тук: fischertechnik