Внос и търговия

Maglite

10x Трейд EООД е официален вносител на:

 

Фенерите на MAGLITE имат дълга история, всеки фенер носи своята, а сега, с помощта на Асанте, Вие можете да започнете Вашата. Всичко, което трябва да направите е да изберете перфектния за Вас фенер на MAGLITE.

Всеки има своя собствена причина за избора на MAGLITE фенер. Може би това е баща Ви, който държи един в колата си или приятел, който винаги носи фенер със себе си.
Каквото и фенерче да Ви е необходимо, MAGLITE винаги може да Ви предложи подходящ модел. Вече имате възможността да притежавате фенер с най-новата LED технология!

Фабриката на MAGLITE е отворила врати през 1979 г. и до днес не спира да създава фенери с отлично качество за всеки вкус и нужда. Продуктите ни се използват от потребители по целия свят - служители на реда, военни, както и обикновени хора. Всеки един от тях има своя собствена Mag история за избора си на фенерче.

Сега е моментът да напишем и Вашата. Нека да започнем с намирането на перфектния за Вас продукт от семейството на MAGLITE, който отговаря на персоналните Ви нужди.

Разгледайте продуктите тук: Maglite