Внос и търговия

ÖKO H2O

10х ЕООД е официален вносител на:

 

 

 

 

 

Ако възприемате сериозно филтрирането на вода, това е Вашият избор. ÖKO комбинира технология, изобретена от НАСА (NASA) за употреба в международната космическа станция, с елегантния дизайн на бутилка, произведена от материали, 100% съобразени с изискванията на американската агенция за контрол на храните и лекарствата. Резултатът е невероятна бутилка, комбинираща превъзходни филтриращи качества с лекота и дизайн, позволяваща нейното използване при безбройни водоизточници в над 140 държави по света.

Специалният филтър ниво 2, предлаган в комплекта с всяка бутилка осигурява 375 литра пречистена вода. Лабораторните тестове показват 99.9999% пречистване на giardia lamblia и cryptosporidium - две от най-често срещаните бактерии в открити водоизточници по цял свят. Ешерихия коли (Escherichia coli) се пречиства в степен 99.994%.

Специалният филтър на ÖKO филтрите и чаши ги прави перфектен избор за подарък за Ваши близки, те са правилния избор за хора, които държат на качеството и съвременните технологии. Изберете Вашите ÖKO филтри и бутилки.