Внос и търговия

Contigo

10x Трейд EООД е официален вносител на:

Когато преди тридесетина години в България се появи първата бутилирана вода за продажба в магазин, всички недоумяваха как така ще си купя вода в супермаркета - тя си тече от чешмата. Днес е напълно естествено да купуваме вода и да изхвърляме всяка година десетки тонове отпадъци от бутилки и чашки за еднократна употреба...

Ако се замислите, чешмяната вода остава най-честият и сигурен източник на вода. С изключение на някои аварийни ситуации след подмяна на водопровод, водата "от кранчето" е с висока чистота и напълно годна за пиене. Време е да се замислим, да започнем използването на съдове за многократна употреба и да намалим отпадъците в природата.

Същото може да се каже и за горещите напитки, които с наслада отпиваме на път към работа. Колко пъти сме си парили пръстите, да не говорим за изцапаните дрехи и тапицерии на автомобила, причинени от изляти или подливащи чаши.

Това е вече минало: Contigo има решение за Вас - чаши, които не подливат и не текат, като в същото време запазват температурата на топлата или ледена напитка с часове, гарантирайки максимална наслада. Термо-чашите, бутилките за вода, детските чаши и другите продукти на Contigo, са създадени за практичните потребители, които търсят елегантни решения на ежедневните предизвикателства. Широката гама лесни за използване чаши, кани и бутилки за дома, за път и за спорт, съчетават стил и издръжливост, елегантност и  здравина - идеалната комбинация от фукционалност и естетика. Много от продуктите са носители на престижни награди за дизайн, което е поредното доказателство за уникалността на Contigo.

Разгледайте продуктите тук: Contigo