Внос и търговия

Victorinox

10x Трейд EООД е официален риселър на:

 

Victorinox е Швейцарска компания, която държи на високото качество на своите продукти, добрия дизайн и нуждите на своите клиенти.

10х ЕООД има удоволствието да предлага продуктите на Victorinox, компания, която още от създаването си преди повече от 130 години неотклонно следва принципите: традиции, качество и иновации. Философията на семейната фирма се базира на твърди ценности, които й осигуряват непрекъснат растеж и развитие.

Ние от 10х ЕООД държим на високото качество на продуктите, които Ви предлагаме. Знаем, че не бихте направили компромис при избора на перфектния подарък. Victorinox гарантира, че нейните продукти отговарят на най-високите стандарти във всички аспекти и качеството никога не е било компрометирано, независимо от мястото на производство. По-голямата част от Victorinox продуктите са произведени в Швейцария – швейцарски джобни ножчета, кухненски и професионални ножове, часовници и парфюми.

Облекло, портфейли, раници, чанти и различни пътни аксесоари се произвеждат в чужбина, там където техническите и материални ресурси и персонала, необходими за ефективно производство са лесно достъпни. За да се гарантира, че тези продукти ще отговарят на най-високите стандарти, партньорите са избрани внимателно и стандартите за високо качество са строго прилагани.

Нивото на качество е позволило Victorinox да се превърне в лидер в Швейцария и в останалата част от света. Продуктите на Victorinox могат да бъдат перфектен подарък или сувенир. Разгледайте селекцията на 10х ЕООД от раници, портфейли, джобни ножчета, кухненски ножове, аксесоари и ключодържатели и изберете Вашия продукт на Victorinox.

Разгледайте продуктите тук: Victorinox