За нас

Групата компании под шапката на 10х ЕООД внася, произвежда, дистрибутира и продава на едро и дребно широка гама стоки и машини.

През последните почти 25 години (осн. 2001 г.) се наложихме на пазара като доверен партньор на много български и чуждестранни фирми във всички сфери на икономиката, на повечето вериги магазини за нехранителни стоки, както и всички основни електронни платформи за търговия.

Освен търговията, вероятно сме единствената компания в България, която използва своите демо машини от последно поколение за производствени цели. По този начин не само продаваме машина на своите клиенти - ние продаваме решение и сме винаги на разположение за съвет как да извлечете максимума от своята инвестиция за възможно най-кратък период. Клиентите, които се връщат при нас за покупка на своята следваща машина са доказателство за добре свършената работа.

Дългогодишният опит, разнообразният машинен парк и доброто познаване на технологиите ни позволява да произвеждаме уникати в областта на рекламата, познати на масовата публика от телевизионния екран.
Серийните продукти, които предлагаме в машиностроенето са тествани в лаборатории в чужбина и са доказали своето качество през изминалите 15 години. Не случайно ни се доверяват едни от най-големите фирми в машиностроенето.

Дейността е структурирана в няколко фирми със съответните направления:

"10х" ЕООД - производство на индустриални и рекламни изделия
"10х Трейд" ЕООД - внос и дистрибуция на потребителски стоки, машини и електроника
"Гифтком" ЕООД - с търговска марка Асанте - търговия на дребно
"Лазерко" - онлайн платформа за производители
"Ивна Инвестмънт" ЕООД - недвижими имоти

 

Някои от марките, които дистрибутираме в България:


Потребителски стоки

       

Сред нашите клиенти са:  Машини и консумативи

Bermaq http://www.bofa.co.uk/images/logo.gif Epilog Laser
Formech

В сферата на производството предлагаме:


- Разкрояване на детайли и гравиране на всякакви изделия - за индустрията и рекламата;
- Изработка на всякакъв вид табели, мнемо табла, пултове за управление, лицеви панели и др. за индустрията и архитектурата;

Машинният ни парк се състои от 6 лазерни режещи и гравиращи машини, 3 координатни фрези, лазер за 3D гравиране, машина за вакуумно термоформоване, машина за ецване, оборудване за огъване и полиране на пластмаси, UV и солвентни принтери. Приемаме поръчки за големи и малки тиражи, както и за прототипиране.

Вижте повече в галериите на продуктите.


Сред нашите клиенти са:  


 

2024 - Предстои преместване в новия ни дом