Машини и консумативи

KERN lasers

Kern Laser Systems е основана през 1982 г. от Gerald Kern, с основна цел  да проектират и произвеждат висококачествени индустриални лазерни машини за рязане и лазерно гравиране, които да отговорят на взискателните производствени задания. Седалището на фирмата се намира в красивата и изпълнена с езера часта на Минесота. Фабриката се състои от модерна сграда с площ от 50 000 кв.фута с 30 служители на пълно работно време.
Kern Laser Systems започва да доставя системи за задвдвижване на съществуващите компютъризирани ротационни гравиращи машини. Когато CO2 лазери станаха търговски достъпни, Kern комбинира задвижващата си система заедно с лазера, като разработи цялостно решение за лазерно рязане и гравиране. Визията на Керн винаги е била да произвежда лазерни системи, които да отговарят на нуждите на клиента, на достъпна цена, с гъвкавост, подходяща за различни индустрии.
Днес, Kern Laser Systems е собственост и се управлява от първото и второто поколение на семейство Kern. Нашата цел е да подобрявяме непрекъснато нашите продукти, да подобрим времето за обработка и да продължим да предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване  в лазерната индустрия.

Разгледай продуктите »